Pikkusudet-koriskoulut käynnistyvät

Muuramen Urheilijoiden Pikkusudet-Koriskoulu aloittaa toimintansa 19.9. Koriskoulun valmentajana toimii tulevalla pelikaudella JBA:n Kimmo Juvonen. Kimmo tuo toimintaan mukaan usean vuoden kokemuksensa pääsarjatasolta Äänekosken Huimasta, Forssan Koripojista sekä BC Jyväskylästä.

”Muuramen Urheilijat on tehnyt erinomaista työtä Keski-Suomen koripallon viimeisen kymmenen vuoden ajan. Yksi osoitus siitä on, että nykyisestä HoNsU:n A-poikien joukkueesta Niilo Kärkkäinen, Eetu Laukkanen, Touko Lahti, Lauri Jäntti, Markus Ala-Kasari sekä Atlantin toiselle puolelle vaihto-opiskelijaksi siirtynyt Eemil Aspholm ovat alun perin Muuramen Urheilijoiden kasvatteja”, Juvonen kertoo.

Muuramen Urheilijoiden Pikkusudet-Koriskoulu on suunnattu aloittelijoille, ja siihen kuuluu kahdeksan tunnin mittaista harjoituskertaa syyskuun ja marraskuun välillä. Koriskoulu sisältää koriskoululisenssin, vakuutuksen, pallon, teknisen kelta-mustan Muuramen Urheilijat –pelipaidan, shortsit numeropainatuksella, juomapullon ja diplomin osallistujille. Uudet innokkaat harrastajat voivat jatkaa harrastustaan myöhemmin koriskoulussa tai siirtyä juniorijoukkueisiin.

”On hienoa liittyä mukaan toimintaan, joka edistää lasten ja nuorten monipuolista liikuntaa ja koripalloharrastusta. Koripallo on monipuolinen matalan kynnyksen laji, josta voi tulla kehittyä lapselle tai nuorelle rakas harrastus ja tärkeä osa liikunnallista elämää. Lapsi voi oppia korisharrastuksen myötä myös monia sosiaalisia taitoja, joista on hyötyä myöhemmin koulussa ja työelämässä. Myös liikunnan myönteisistä vaikutuksista oppimiseen on vahvaa näyttöä”, Juvonen toteaa.

HoNsU järjestää kaudella 2016-2017 vastaavaa toimintaa Jyväskylässä Kypärämäen koululla kerran viikossa alkaen 11.9. Pikkusudet-Koriskoulu on tarkoitettu vuonna 2009 tai sen jälkeen syntyneille supermikroikäisille aloittelijoille. Toiminta sisältää koriskoululisenssin, pallon ja repun osallistujalle. Koriskoulun vastuuvalmentajana toimii Riikka Korpi apunaan mikrotyttöjen valmentajat sekä HoNsU:n A-pojat.

”Nuorimmilla ikäluokilla on erinomaiset harrastusmahdollisuudet Jyväskylän alueella. HoNsU pitää hyvää huolta siitä, että kaikilla Jyväskylän alueen lapsilla on mahdollisuus aloittaa koris ja nauttia lajista yhdessä kavereiden kanssa. JBA:ssa toivomme tietenkin, että voimme tukea Keski-Suomen alueen seurojen laadukasta työtä ja siten edesauttaa lajimme kehitystä Suomessa”, Juvonen toteaa hymyillen.

Lisätiedot:

Muuramen Urheilijat: muuramenurheilijat.sporttisaitti.com
HoNsU: honsu.fi

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Jyväskylä Basketball Academy
  • HoNsu
  • Säynätsalon Riento
  • JyWe
  • Laukaan Urheilijat
  • Muuramen Urheilijat