Jere Luoma JBA:n etukentän ensimmäinen palanen

Jyväskylä Basketball Academyn etukenttä saa ensimmäisen virallisen kiinnityksensä, kun JBA:n luotettava raastaja Jere Luoma (24v/202cm) jatkaa Monnarin yleisön ihastuttamista myös kaudella 2017/18.

Vakuuttavasti JBA:n neitsytkaudella esiintynyt Luoma oli joukkueen kantavia voimia läpi koko kauden. Luoman merkityksestä joukkueelle kertoo paljon se, että JBA kärsi tappion kaikissa kolmessa ottelussa jotka Laukaan Urheilijoiden kasvatti joutui jättämään välistä. Luoman kanssa JBA:n voittosaldo oli sen sijaan varsin komea 14/10.

 

Tilastollisesti Luoma pelasi yhden uransa parhaista kausista. Yhteensä 24 ottelua urakoinut Luoma kirjautti keskiarvoikseen 9,3 pistettä, 5,6 levypalloa sekä 1,0 syöttöä, joka on miehen uran ennätyslukema. Myös tehotilaston lukema 10,0 on Luoman uran korkeimpia, sillä mies on ollut tehokkaampi ainoastaan lyhyellä viiden ottelun pysähdyksellään SäyRin paidassa kaudella 2011/12.

 

Bonuskaaren takaa Luoma teki myös uransa parasta jälkeä, lapioiden kolmen pisteen heitot pesään 39% tarkkuudella.

 

– Jerellä on ehdottomasti mahdollisuus ottaa vielä uusia askeleita urallaan, JBA:n päävalmentaja Mikko Tupamäki vakuuttaa.

 

– Tavoitteena Jeren kanssa on olla syksyllä elämänsä kunnossa ja entisestään monipuolistaa miehen taitopalettia niin korin lähellä kuin kauempanakin rimasta.

Myös Laukaan iso mies on iloinen jatkostaan.

 

– Ehdottomasti hyvällä fiiliksellä jatkan JBA:n paidassa. Seura on tehnyt aivan huikean hienoa työtä, niin kuin pelaajat ja valmentajatkin. Päivittäinen tekeminen on saatu nostettua korkealle tasolle ja organisaatio toimii hienosti myös kentän ulkopuolella, Luoma hehkuttaa.

 

– Tulevalla kaudella omat tavoitteet kohdistuvat isoilta osin nelospaikan pelitaitojen kehittämiseen. Erityisesti heittäminen on asia johon harjoittelussa tulee keskityttyä paljon.

 

Luoman lisäksi JBA:n pelaajavalintojen listaan lukeutuvat myös Valtteri Leppänen, Robert Juvonen sekä Ville Lehtonen. Lisää pelaajauutisia tulossa lähipäivien aikana.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Jyväskylä Basketball Academy
  • HoNsu
  • Säynätsalon Riento
  • JyWe
  • Laukaan Urheilijat
  • Muuramen Urheilijat