Tiedote koskien lipunmyyntiä kaudella 2020-2021

Poikkeustilanteesta johtuen Viitaniemen kotiluolassa käytössä ainoastaan puolet (225/450) katsomon kapasiteetista. Huomioi lipunmyynnin poikkeusjärjestelyt JBA:n miesten edustusjoukkueen otteluissa:

 1. Ovelle tulee myyntiin lippuja hyvin rajallisesti joten hanki kausikortti tai pääsylippu ennakkoon täältä: https://www.zupticket.com/?q=jba
 2. Kausikorttilaisten (ja Riemukorttilaisten) tulee ilmoittautua JBA:n miesten otteluihin viimeistään ottelupäivänä jotta osaamme arvioida katsojamäärän ja jotta katsojien yhteystiedot ovat saatavilla mahdollisten tartuntojen varalta.  
 3. Linkki ilmoittautumiseen löytyy kotisivuiltamme: https://jba.fi/miehet/ ja lähetetään kaikille kausikortin hankkineille sähköpostilla ja tekstiviestillä ennen jokaista kotiottelua.
 4. Mikäli olet hankkinut tukikausikortin mutta et pääse otteluihin tällä kaudella, voit ilmoittaa tästä saman lomakkeen kautta niin poistamme tietosti sähköposti/tekstiviestilistalta.
 5. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös JBA:n naisten 1.divisioonan kotiotteluihin, naisten otteluihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Naisten otteluohjelma: https://jba.fi/naiset/
 6. Tilatut kausikortit noudettavissa omalla nimellä JBA:n miesten ja naisten kotiotteluista.

🆘 Huom! Tutustu tarkasti covid-19 ohjeistukseen:

❗️ Saavu paikalle vain terveenä. Pienetkin flunssaoireet ovat syy jäädä kotiin. 

↔️ Pidä turvavälit. Saavuthan paikalle ajoissa jotta vältämme jonoja sisäänkäynnillä. Pidä 1-2m turvaväli muihin kuin omaan perhekuntaan kuuluvien kanssa niin katsomossa ja muualla sisätiloissa liikkuessasi.

🤲 Huolehdi käsihygieniasta. Käsidesiä saatavilla sisäänkäynnillä ja katsomossa.

🗣 Yski ja aivasta hihaan. Jos on välttämätöntä yskiä tai aivastaa, tee se hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

😷 Koripalloliitto edellyttää että kaikki katsojat käyttävät kasvomaskeja. Ottelutapahtumissa jaossa kertakäyttöisiä maskeja, lisäksi myynnissä pestäviä kangasmaskeja.

🏀 Anna pelaajille työrauha. Yleisöllä ei ole asiaa kentälle, vaihtopenkille tai pukuhuoneisiin.

Tehdään yhdessä viihdyttävä ja turvallinen urheilutapahtuma!

 • Jyväskylä Basketball Academy
 • HoNsu
 • Säynätsalon Riento
 • JyWe
 • Laukaan Urheilijat
 • Muuramen Urheilijat