Kuortane Basketball Camp

Hei!

Harmiksemme joudumme ilmoittamaan että kesän 2020 Kuortane Basketball Camp on peruttu, pelaajien terveys on etusijalla kaikessa tekemisessä eikä leirin järjestäminen vallitsevassa tilanteessa ole mahdollista.


Kiitos kaikille leirille ilmoittautuneille, leiri tullaan järjestämään kesäkuussa 2021 ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee silloin mukaan 🙂


Aurinkoista kesää, pysykää terveinä!

KUORTANE BASKETBALL CAMP

Kesän kuumin korisleiri 2004-2012 syntyneille tytöille ja pojille!

Ohjelmassa lajiharjoituksia, oheisharjoituksia, paljon pelaamista, hauskoja kisoja, uimista ja uusia kavereita Kuortaneen upeissa maisemissa. Leirin valmennuksesta vastaavat kokeneet juniorivalmentajat sekä huippupelaajat!

Pelaajat voivat osallistua leirille yksin tai yhdessä perheensä kanssa, tervetuloa viettämään kesäloman hauskimmat päivät Kuortaneelle!

Leiri sisältää

 • 3 yön majoitus Kuortaneen Urheiluopistolla
 • Täysihoito (tulopäivän lounaasta lähtöpäivän lounaaseen)
 • Leiripaita jokaiselle pelaajalle

Hinnat €/hlö

 • Pelaajat 295€/hlö
 • Vanhemmat 295€/hlö
 • Sisarukset 4-14v 255€/hlö
 • Sisarukset 0-3v ilmainen

Lisätiedot

Kuortaneen Urheiluopisto

Keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa sijaitseva Kuortaneen Urheiluopisto on täydellinen paikka aktiivilomalle! Alueelta löytyy valtavasti aktiviteetteja lapsille ja aikuisille: golfista keilailuun ja melonnasta suppailuun.

Leirin majoitus opistomajoituksessa 2-4 hengen huoneissa sisältäen liinavaatteet. Leiriläiset saavat itse vaikuttaa huonejakoihin ja majoitamme kaverukset aina samaan huoneeseen. Ohjaajat majoittuvat samoihin tiloihin, joten paikalla on aina joku aikuinen, joka vastaa leirin yöturvallisuudesta. Leirihiljaisuus alkaa päivittäin viimeistään klo 23.00.

www.kuortane.com

Valmentajat

Kuortane Basketball Campin valmennuksesta vastaavat kokeneet juniorivalmentajat sekä huippupelaajat!

Dionne Pounds

65 kertaa naisten maajoukkuetta urallaan edustanut Pounds hankki pelaajana kokemusta niin USA:n yliopistokentiltä kuin myös Espanjan ammattilaisparketeilta. Pelaajauransa jälkeen Didi on toiminut valmentajana mm. ToPo:n naisten Korisliigajoukkueessa.

Camilla Grönberg

Turun Riennon kasvatin meriittilistalta löytyy mm. 10 naisten maaottelua ja kaksi kautta ammattilaisena Saksassa. Parketilta penkin taakse siirtynyt Cami on tällä kaudella toiminut JBA:n U19-poikien sekä miesten 1B-divisioonassa pelaavan JyWe:n valmentajana.

Kaisa Kuisma

Portugalin pääsarjan Vitória SC:ssä tällä kaudella pelaava Kaisa Kuisma edusti Suomea viime kesänä Italiassa järjestetyissä Universiadeissa ja nousi syksyn EM-karsinoissa myös naisten maajoukkueeseen. Pelaamisen ohella Kaisa opiskelee Jyväskylän Yliopistossa liikunnanopettajaksi.

Ilari Seppälä

Lapuan Korikobrien kasvatti Ilari Seppälä ehti ennen siirtymistään eurokentille pelata Korisliigaa yhdeksän kauden ajan, voittaen Suomen mestaruudet ensin Kouvojen paidassa vuonna 2016 ja heti perään Joensuun Katajassa keväällä 2017. Kuluvalle kaudelle Ilari siirtyi Ranskan ammattilaiskentille jossa mies on aloittanut kauden loistavasti yli 13 pinnan ja 5 syötön keskiarvoilla. Susijengin paidassa Ilari on nähty tätä kirjoitettaessa 11 kertaa ja lisää otteluita on luvassa helmikuussa alkavissa EM-karsinnoissa.

”Mahtava päästä mukaan Kuortaneelle josta on itsellänikin paljon mukavia muistoja junnuvuosien leireiltä. Suosittelen leiriä lämpimästi kaikille tyttö-ja poikapelaajille, nähdään kesäkuussa Kuortaneella!”

Lisää valmentajia julkaistaan talven ja kevään aikana, pysy kuulolla!

 • Jyväskylä Basketball Academy
 • HoNsu
 • Säynätsalon Riento
 • Muuramen Urheilijat
 • JyWe
 • Laukaan Urheilijat
Osta lippuja